Abney Associates

Abney and Associates Reviews on Cyber War Warning: RCMP WAN-van een nieuwe Computer oplichting

http://windsorite.ca/2013/02/rcmp-warn-of-a-new-computer-scam/

 

De RCMP is van een nieuwe computer scam waarschuwing nadat ze hebben ontvangen rapporten van individuen die zeggen dat hun computers zijn worden bevroren of zij is “vergrendeld” van hun computer na ontvangst van pop-upberichten waarschuwing hen dat hun computer gekoppeld aan pornografie is geweest.

 

Deze waarschuwingsberichten, die beweren te zijn van de RCMP, vertel de ontvanger om te betalen $100 via Ukash zodat hun computer worden kan “ontgrendeld”. Ontvangers van dit pop-upberichten worden verder gewaarschuwd dat als zij niet betalen de $100 boete binnen 72 uur strafrechtelijke procedure tegen hen zal beginnen.

 

Dit soort berichten, beter bekend als scareware, zijn ontworpen om dergelijke schokken en angst dat slachtoffers reageren door het versturen van geld snel te maken.

 

Als u een van deze berichten, ontvangt de RCMP gewaarschuwd dat is het een oplichterij, en niet te betalen van de $100. Als u zijn vergrendeld uit uw computer, is het een indicator die uw systeem kan zijn besmet met malware en u zult moeten stappen het probleem aan te pakken.

 

Als u een scareware bericht hebt ontvangen, wordt u gevraagd om contact met politie en het Canadian Centre van het Bureau voor fraudebestrijding op 1-888-495-8501 om te melden.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: