Abney Associates

Abney and Associates Reviews on Cyber War Warning: Microsoft scheurt E-mail Snooping Google

http://www.ibtimes.com/microsoft-rips-email-snooping-google-outlook-any-more-private-gmail-1094118

Microsoft Corp (NASDAQ: MSFT) heeft geen geheim van zijn wens te nemen van Google Inc (NASDAQ: GOOG), maar haar inspanningen tot nu toe zijn grotendeels onschadelijk. Bijvoorbeeld, is de lopende campagne “Bing it On” een relatief speelse Pepsi uitdaging-type faceoff tussen de zoekmachine van Google en zijn eigen Bing. (De uitdaging misliep volgens een onwetenschappelijk proces uitgevoerd door IBTimes in September).

Maar als Microsoft’s nieuwste anti-Google tirade een indicatie, de Redmond, Wash. is, software gigant is eindelijk moe van het spelen nice.

In een nieuwe reeks van agressieve aanval advertenties tegen de regerende koning zoeken, is het Microsoft raken waar velen in de tech wereld zou overwegen onder de gordel–beschuldigen Google van een invasie van de privacy van gebruikers met Gmail. Alomtegenwoordige e-mailservice van Google heeft automatische scansoftware lang gebruikt voor de doeleinden van het weergeven van advertenties (schrijven over het hebben van de griep en u ziet een advertentie voor Nyquil), maar volgens Microsoft, dergelijke praktijken maken Google een griezelig, opportunistische snoop.

Deze week het bedrijf ontketend haar anti-Gmail reclamespots–onderdeel van haar lopende campagne van de “Scroogled”–in een poging om haar Outlook.com e-maildienst als een minder opdringerig alternatief voor Gmail. Wij zien in een commerciële, screenshots van Gmail-berichten als peppy muziek op de achtergrond zwelt. “Kunt u bevlekken wat Google gaat door in dit Gmail?”, vraagt een verteller. “It’s easy. Ze gaan door alles.”

De verteller gaat verder met te sermonize over verwachtingen van vertrouwelijkheid: “E-mail tussen een man en vrouw, of twee beste vrienden, moet volledig persoonlijke,” zegt hij. “Maar Google kruist de lijn. Het gaat door elke één Gmail. Elk woord in elke e-mail, en naar iedereen, om advertenties te verkopen op basis van uw meest persoonlijke berichten… en er is geen manier om de opt-out van deze invasie van uw privacy.”

De commerciële beschikt ook over beelden van Google’s Voorzitter, Eric Schmidt, waarin wordt uitgelegd hoe Google probeert niet om over te steken de “griezelig lijn” wanneer het stuurt getargete advertenties.

Google verdedigt zijn gerichte reclame als een noodzakelijk middel om houden haar diensten kosteloos. Een woordvoerder van het bedrijf zei in een verklaring aan IBTimes, Google werkt hard om ervoor te zorgen dat de gerichte advertenties onopvallend en veilig zijn. ‘Geen mensen lezen uw e-mail of Google-accountgegevens om aan te tonen u advertenties of verwante informatie,’ zei hij. “Een geautomatiseerd algoritme–vergelijkbaar met die gebruikt voor functies zoals prioriteit postvak in of spam filtering–bepaalt welke advertenties worden weergegeven.”

 

Related Article:  http://forums.finegardening.com/over-fence/general-gardening/abney-associates-internettechnologie-interent-technology-abney-associat

Advertisements

4 comments on “Abney and Associates Reviews on Cyber War Warning: Microsoft scheurt E-mail Snooping Google

  1. clausenholmberg
    February 20, 2013

    You appear to know a lot about this, like you wrote the book in it or something.

  2. Pingback: Malware Warning by Abney Associates Review Blog: Why Malware Warnings Took Over the Internet Today « An Abney and Associates International News

  3. Pingback: abney associates hong kong technology news, TOPP GAMING FÖRETAG | Abney Associates Hong Kong

  4. Pingback: Hong Kong Cyber War Abney and Associates Internet Technology Review | Dailymotion « haideeloidie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on February 20, 2013 by and tagged , .
%d bloggers like this: